GOTT NYTT ÅR!

Här är en samling av några bilder vi skrivit om under det gångna året.
Ta del av bilderna och minns stunderna som det till stor del fantastiska 2008 bjudit på.
Nu knackar ett nytt år på dörren som vill ge nya, spännande och roliga minnen och upplevelser...
Ha det bra så ses vi nästa år!

Lill-Hoppan tävlar på den nationella tävlingen på silikaten.
Maria Gretzer Maria Gretzer fyller 50 år och är framgångsrik förbundskapten.
 Division 2 laget rider hem totalsegern i serien!
 Toppan tävlar - och går på transporten.
 Max kommer till Rävhagen... Vad sysselsatte vi oss med innan han kom..?
 Niki tävlar - och vinner!
 Frida och Johanna kämpar med att stänga en dörr!
 Vi bygger en egen vägskylt!
 Brink och Briar tävlar vidare med framgång.

 Gabriella Löf tävlar i Paralympics.
 Cool gun får ta klivet in på de evigt gröna ängarna...
 Dopingskandal under OS. Men Roffe och Ninja tar en historisk silvermedalj - dopingfria såklart!
Magnolia NL Magnolia visar vad hon går för på fölvisningen!

GOD JUL ALLIHOPA!


 


Lisa.

Så, då kan vi alltså bocka av Julmarknaden i kalendern.


Julstämningen var på topp och det doftade god glögg i hela ridhuset. Alla lussebullar var sålda efter 2minuter, lite roligt faktiskt. Det var även en hel del hästprylar som hittade nya ägare, sånt är alltid kul. Vi fick under lördagen in över 200 hästprylar! Så utbudet var stort, det fanns allt mellan tolksele, westernsadel och nya vintertäcken. Det fanns många fina saker att välja på.

I lotteriet var den en barnfamilj som fick högvinsten! En fin julkorg, värde 200kr. Grattis till dom! Det var även väldigt många som fick fint napp i fiskedammen! Jag&Frida provade även på lite fiske. (Jag lyckades få en fin fisk redan på första försöket, medan Frida fick kämpa för att få upp en rejäl fisk)

Eftersom marknaden ägde rum dagen efter lucia, hade vi självklart ett luciatåg på plats. Det var flera duktiga tärnor, en tomte och en lucia som deltog. Sen får vi ju inte glömma lucia-hästen Winnie som blev alla åskådares storfavorit, trots att hon inte tog en ton!

Vi hade också två duktiga ryttar-tomtar på plats som hade lånat hästar från stallet för att uppvisa en julkadrilj för alla julmarknadens besökare. Jisses, bättre ryttar-tomtar får man leta efter!


Jag vill tacka alla som hjälpte oss under marknadsdagen - alla föräldrar för det hundraprocentiga stödet, show-deltagare och alla ni som hjälpte oss att fixa iordning före och efter marknaden. Ni är guld värda!


Har du några bilder från marknadsdagen? Skicka dem gärna till [email protected]


Lisa.


Ojoj, tiden går fort när man har roligt! Snart är det jul, nyårsafton och t.o.m. ett helt nytt år - jag hänger inte riktigt med i svängarna. Men kul är det! I år har jag en relativt kort önskelista, vilket skulle kunna betyda att jag är ganska nöjd med tillvaron:) Jag längtar till jul!


Imorgon (söndag, kl 13-16) ska US hålla i en liten Julmarknad och Hästprylmarknad i Rävhagens Ridhus. Ska bli roligt och spännande att se hur det går. Jag har aldrig arrangerat en julmarknad förut, så det blir till att lägga bland de nya erfarenheterna:)

Det kommer finnas ponnyridning, luciatåg, julgott, julpyssel, fiskedamm, hästprylar, julshow, lotteri och en hel del annat! Blir nog toppen! Tror att det kommer bli riktig julstämning, trots att vi saknar snön här på ön. Mer information om marknaden hittar ni på våran hemsida.

ALLA ÄR SJÄLVKLART VARMT VÄLKOMNA!
GOD JUL!

RSS 2.0