Mathilde

Halloj!
Nu var det vääääldigt länge sen det skrevs här på bloggen så tyckte det var dags för lite nytt att läsa här!
Inte för att jag riktigt vet vad jag ska skriva om men kan ju alltid berätta lite vad som hänt med hästarna sen sist ;)

För det första har ju hästarna bytt hem. De har nu flyttat från Rävhagen till Träkumla hos Nicole. De trivs toppenbra! Förutom att Toppan har förstört eltråden 2 gånger på den första veckan typ... Vill ju inte låta Niki gå in i stallet själv heller :)

Krysset har blivit avvand från Lilleman, eller Beat It som han nu är döpt till. Det gick otroligt bra. Han stod kvar i sin box och Krysset gick snällt in i transporten, bara lite gnägg. Duktiga!
Nu har Krysset blivit igångsatt igen och har varit på sin första hoppträning. Hon var jätteduktig!

Niki har gått jättebra på de flesta tävlingarna.
Var 2:a i en 120 i Askersund i Oktober.
Var 2:a i 120 på NGR:s tävling i oktober.
I Vetlanda var vi 7:a i 120, 11:a i 115 och 4:a i 120.
Vi kom 4:a i derbyt på silikaten i september.
Så hon har haft en fin höst, trots att hon slängde av mig på framhoppningen på WRK:s tävling nu i November, så att jag skadade mitt lillfinger. Inte så farligt, men det gör ont i alla fall! Hon är en iten bus den där Niki, men hon har glimten i ögat. Det är skönt att hon hittar på lite hyss ibland, hon blir ju hela 15 år nästa år. Nej, inte speciellt gammalt kanske, men hon är ju äldst i stallet i alla fall.

Toppan är fin. Har gått Louise Haaga träning och det gick bra. Nyttigt för både henne och mig! Annars har hon tävlat en del också och det har gått bra. Var 3:a på WRK:s 120. Gick i Vetlanda 3 dagar med ett riv i varje klass, förutom i 125 där hon hade 2 riv, men det var också det största och svåraste hon gått hittills. Fin pålle! Hoppas mycket på henne tills nästa år. Speciellt till utomhussäsongen, känns som att det är våran grej lite mer än inne. Hoppas att hon kommer blomma ut ännu mer och bli ännu mer fokuserad och koncentrerad efter vintervilan hon ska få. De vilorna hon haft innan har gjort susen, så hoppas att det är lika effektfullt nu! Trots att hon inte är så enkel att vila, hon blir lätt stressad och orolig när hon får ett brejk.

Cajsa har gått från klarhet till klarhet denna höst. Vi har hittat knapparna hos varann och det går bara bättre och bättre. Känslig häst som måste lita på sin ryttare och då får det ta lite tid. Hon har ju mycket att ge när vi kommer på plats med varann.
Hon har också tävlat en del i höst. Hon var 10:a i 110 i Askersund och 3:a i en annan 110 i Askersund.
Vi var även med och red division 2 laget, omgång 3 i november där vi var nolla och vann med laget, därmed blev Wisby Ridklubb också totalsegrare!
Sen i klassen efter laget som var 120 så hände det mest otroliga denna höst! Vi vann 120! :)
Var felfria och snabbast! Jättekul!

Nej, vad ska man mer säga... Var väl lite kort om denna höst. Nu som sagt vintervila och sen igång för nästa år. Då ska ju förhoppningsvis Krysset börja tävla så smått. Spännande!

Ha det bra så hörs och ses vi!
Bjuder på lite bilder också!



KrysoprazKryssetToppanCajsa

RSS 2.0