Mathilde

Hejsan!
Hoppas det är bra med alla glada som läser här på våran blogg =)
Jag har varit i Södertälje i helgen och tävlat. Denna gång med Cajsa och Toppan eftersom Niki som skulle ha åkt med fick en spark på ögat veckan innan, men nu är hon frisk och kry igen.
Det gick bra på tävlingen ändå, även ifall inte lilla Niki var med.

Cajsa var dubbelnolla i 120. Det var inte meningen att jag skulle hoppa hela banan, utan bara några hinder och sen gå ut för att hon skulle få se på banan. Hon är ju så otroligt rädd om sig och vill alltid vara till lags, så vill inte att hon ska bli osäker om hon skulle riva och slå sig.
Sen var hon nolla i 110 clear round på söndagen och nolla i lagklassen. Vi red bra allihop i laget, men de andra lagen var ju otroligt bra och många var nolla. Så vi kom sist, fast vi bara hade 8 fel. Men å andra sidan var vi ju bara 3 ryttare och de andra lagen hade 4 ryttare vardera och fick alltså räkna bort det sämsta resultatet. Så vi är nöjda ändå!

Toppan var nolla i 110 clear round. Sen var hon dubbelnolla i 110 och kom på 15:e plats! Vi tog det lugnt i omhoppningen då hon inte har gått  så många 110 innan.

Så min helg var lyckad, inte ett enda riv på hela helgen!

På måndag och tisdag blir det Louise Haaga träning. Då kommer vi nog bli trimmade ordentligt, både jag och pållarna. Det behövs ibland. sen brukar man få lite nya tips på övningar och så och det är ju alltid bra!

Sen första helgen i april blir det nog färd till Södertörn för att rida omgång 2 i lagserien. Men det är inte riktigt bestämt än om vi skall rida där eller inte än med tanke på våran sistaplacering i helgen. Vi får se längre fram i veckan.

Ha det bra så hörs vi senare!
 Lilla Niki i Svarttorp förra året. Hittade ingen annan bild att lägga in och det är så tråkigt när det inte finns någon bild...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0